Klebrig innlegg NITMELLON MINI JAKKE MT0065 Mini NAME Blå IT ANKER Barnklær zxwZIqg7X Blå MA0578 JAKKE NITMIX Mini MINI Barnklær IT NAME qnwtTv1T

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

MINI Mini IT NITPAX Barnklær MP4278 BOMBER NAME Blå JAKKE 6PIWw
MT1558 JAKKE Hvit BOMBER NITMACY NAME MINI Mini IT Barnklær Ffwq0z8

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Mini IT MK8926 Barnklær NAME MINI SKJØRT Rosa NITLADY 4Zgxqw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike Ultra Løpe Huarache Air 222 1037 Dame Rosa Sko OwvTz5

Les videre!

Rosa 222 Sko Ultra Huarache Løpe Air Nike 1037 Dame

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Grå Boots Sko marknadsföring Xit IxkXYGk2 Kvinna billig Din wKZqIxY8YH

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Huarache Dame Sko 222 Rosa Ultra Nike Air Løpe 1037Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Nike Løpe Ultra 1037 Dame 222 Huarache Rosa Air Sko