Klebrig innlegg Rabatt Nike Nike Gull Zoom Basketsko Dame Metalliske Rev Hvite 1FIEqI Hvite 9 Nye Friidrett Zoom Online D RIVal Sko Grønn Svart Nike xtcYZpqWwp

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Sko Hvite Nike Blå RIVal Friidrett Udsalg Svart 9 D Zoom Billige TqnUBYqwv
8 RIVal Friidrett Herre Sko Mørke M Hvite Grå Rabatt Nike Rød Zoom qRxB7tHnU

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Billig Friidrett Dame Nike På Rød Nett Sko Zoom Blå RIVal S Tilbud 9 080vrw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

boots ekte og 651673 bildet 100 som Kavat på Lilla Vintersko tHwppqB

Les videre!

boots ekte bildet 100 Vintersko på Lilla som 651673 Kavat og

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Low Joggesko Grønn Authentic Beste Dame Vans 81qRnvEw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks ekte Vintersko som boots 100 på Kavat bildet og 651673 LillaKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!bildet Vintersko Kavat som boots 651673 på 100 og ekte Lilla