Klebrig innlegg Nike run Outlet Lime Lysegrå Max 90 Herre Sko free Air nike prisjakt 4wnzqrT4 Tilbud Sko Air Air 90 90 Max 00 Sort Kr688 Max Herre Grå Nike Rød ZxfqwTT

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Hvit Max 90 Nike Sort Herre Kr688 Air Sko 00 Sko Air 90 Rød Max Oslo vqqrZYaF
Hvit Max Billige Nike Grå Air Herresko Online Nike Sko 90 Svart wAU6xOq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike billige Himmelblå Pink Air Sko Air Max Max Dame Nike 90 FZvFnrxWq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Røde More Herre 159 Hvite Nike Sko Air Uptempo 1075 zqYv1Hzw

Les videre!

Nike Air 159 1075 Hvite Røde More Herre Uptempo Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Damesko Dunk Hi Billig Sky Salg NIKE MørkeObsidianBrune HR5wqnZ5S

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Uptempo 1075 Røde 159 Nike Sko More Air Hvite HerreKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko Uptempo Herre 159 Nike More Hvite Air 1075 Røde