Klebrig innlegg Herre CORE Sportsklær Hardshell Sport adidas Performance jacket T0wFgIq jacket adidas Performance CORE Hardshell Sportsklær Sport Herre OOv1wxBfq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Herre Teamwear CORE Performance adidas Drakter redwhite wxSqIO8Y
Jakker Performance Herre olive GERMANY DFB jakke adidas Lett Owq06PP

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Herre whiteclear Performance DFB grey adidas Landslagsdrakt qwYCXqz

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

1000 Gt Sko Asics Løpe 6qqT7H0w Gel awnIaqSAr

Les videre!

Asics 1000 6qqT7H0w Løpe Gt Sko Gel

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!2 ESSENTIAL whitesilver Treningssko Performance adidas FUN Swq5ntxXv

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Gt Gel Sko Løpe 6qqT7H0w Asics 1000Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!1000 Løpe Sko Gt Gel Asics 6qqT7H0w