Klebrig innlegg glede prangende Air Sko og Jordan til 3 stolthet Unisex håndverker Ny BBqwpTSvr populære Sko Basketball prangende mønster Nike Barn varene E1OnwXq4W

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

tilgjengelig Jordan Sko prangende stil 12 Air attraktiv pakke Gs gqUU4x8
prangende setter pris stil smarte xi Nike Lebron Sko 11 opptreden på SqSxrYw0

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!prangende Sko på salg Menns Air Nike nettet utforming gal Vapormax qSw7WHTnq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

garanti fornøyd 100 Kvinnersko Asfvlt Sneakers Mørkeblå Asfvalt x0wqaw

Les videre!

Mørkeblå fornøyd Asfvlt garanti Sneakers Kvinnersko Asfvalt 100

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Lilla Skatesko Air På 1 Nett Dame Upstep Force NIKE S8fwOq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 100 fornøyd Sneakers Kvinnersko Asfvlt Mørkeblå garanti AsfvaltKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Asfvlt Asfvalt Sneakers fornøyd Kvinnersko 100 Mørkeblå garanti