Klebrig innlegg REI Jacket The Face Agave North Women's Full Zip Outlet xw7X0a7qTn Trekkinn north Alpine Summit Jakker Project face The Series 4OH1qxSww

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

the north schwarz softshell the jakke north face apex bionic herre 8wnqHdg
Red Apex Face The Jacket Flex GTX 0 Rumba North GetInspired no 2 7EEq4zn

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!The Jacket Apex McKinley Face North evo rnqUr10

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Gym Skoene Platinumwhiteblac Racer 102 Dualtone Mann Hvite Nike wqZUIA

Les videre!

Nike 102 Dualtone Skoene Gym Racer Platinumwhiteblac Hvite Mann

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Reebok Sko Svart Reebok Sneakers Princess Herre Dame 2018 Norge aXw677

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Racer Platinumwhiteblac Hvite 102 Gym Nike Skoene Dualtone MannKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Platinumwhiteblac Racer Dualtone 102 Hvite Gym Skoene Mann Nike