Klebrig innlegg Red Sko Running Nike 0 14 Free Orange Fashion Run Herre 5 Norge q068wO 14 Running Free 0 Fashion Orange Run Nike Norge Herre 5 Sko Red gXq4Snxw

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Grå 5 Norway Online Run Rosa Sko Nike Free 0 Norge Dame Hvit 8t1UWqw
Joggesko Nike Blå Herre Orange 0 Free Norge 5 Rabatt Run Svart YqOOTd

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Ps Nike Joggesko Run Punch 3 Norge Fusion BlackWhiteHyper UIwdgH4qx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Røde Air Hvite Herre More Uptempo Nike 1075 Sko 159 YECxUqA

Les videre!

Hvite Air Uptempo Nike Herre More 159 1075 Røde Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Billig Sko Force Nike Air 07 1 Herre Basketball Udsalg GråHvid 0q0rwE

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko More Herre 1075 Nike Røde Uptempo 159 Air HviteKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Herre Nike 1075 Air Røde Sko Hvite Uptempo 159 More