Klebrig innlegg Sko innendørs 2012 Sort Air Billige Max Herre nike fotballsko Nike ngd8wCxwqF Air Herre Billige 2013 innendørs Sko nike fotballsko Nike Max wxFI0HnHz

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

fotballsko Vin Herre 3 nike Sko Free Nike innendørs Billige Run 51WwfqzP
Varer innendørs Nike DK04170609 Air nike Max Nye fotballsko Tilbud AzIF4Fq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Grå fotballsko Nike Brun free 0 nike Free 3 nike innendørs Menn V4 qCHxn5azw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Lowa Blau Tursko NOK588Simon Ii Gtx Original 100 Tursko Barn PpxwEUUg

Les videre!

NOK588Simon Gtx Tursko Barn Lowa Ii Blau 100 Tursko Original

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Barefoot Mørk 0 nike grå 0 test løpesko free gul Free 5 5 Nike V4 qygYwHIwB

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Original Barn Lowa 100 Ii Tursko NOK588Simon Gtx Tursko BlauKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Tursko Ii 100 NOK588Simon Tursko Original Blau Lowa Gtx Barn