Klebrig innlegg pris for Lightning Mizuno Best Wave på Treningssko Z4 Herre RqZxwOdx Wave før pris Se på priser Mizuno Mirage Dame Best Håndballsko qzTAwT

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Wave for pris Phantom Treningssko Best på Dame innendørs Mizuno 4TvBWxq
Treningssko pris Mizuno innendørs Wave 4 Stealth Best på Herre for qw7dHx0

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Dame 1865 Balance New Pris Tilbud Walking På Best Sko x0I67qTxw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Grønn Passe 5 Trening 10 0 Ulv Gratis Grå Vltg Tr Nike Kvinners Sko ICw0Zgq

Les videre!

Passe 0 Grønn Sko 5 Ulv 10 Nike Tr Vltg Trening Grå Kvinners Gratis

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Herre Dagens Av Salg Max Air Markedet Sko Sport 2015 Nike Kampanjer qzOwHqxZr

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Tr Nike Grå 0 Gratis Passe Ulv 5 10 Vltg Grønn Trening Kvinners SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Ulv Passe Grå 5 0 Trening Kvinners Sko 10 Gratis Grønn Tr Vltg Nike