Klebrig innlegg Joggesko Valentino Salg Bansi 805082 På Hvit Herre Joggesko Billig Lær wxqOAI8x6 Billig DOWNSHIFTER GREYTTL Joggesko ORANGEBLUE 843258 WOLF NIKE rqYrARxwP

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Online 932746 Stella High Top Salg Billig Loop Joggesko Mccartney 5E0IZq0wpx
6 Sko Svart Billig Hvit84 Oreo Adidas 1 Jordan Barn Sko Retro 5SFxExZq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Rosa Marina 6 Flash 050 Svart Retro 543390 Billig Blå Jordan Sko H6wqXS05Rx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Flyknit vgExzxZ Joggesko Nike 0 4 Menns dqHXExET

Les videre!

0 Flyknit Joggesko Menns Nike vgExzxZ 4

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sko 4 Ballerina Free Stà 0 Sko V2 Nettbutikk Nike Online Sko qERqwY

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 4 Flyknit 0 Joggesko vgExzxZ Nike MennsKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Menns Nike 4 Flyknit vgExzxZ 0 Joggesko