Klebrig innlegg Nike Joggesko hematitesummit Sportswear metalic THEA MAX AIR SE rTwrq4aH7 metalic thea joggesko air max sportswear nike hematitesummit se 6qz77U

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

metalic joggesko air thea se hematitesummit sportswear max nike Yqz8w
armory metallic Nike Sportswear SE AIR Joggesko THEA MAX navy xnZHS0YZv

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike AIR THEA MAX Sportswear Joggesko SE platinumpure metallic zAfgqZwzWn

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Gutter 13 8qBxRznvwF Sko For Reebok Størrelse dO4qwOxrUF

Les videre!

Reebok Sko 13 Gutter 8qBxRznvwF For Størrelse

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Breeze Kjøp Nike Nike Sko Max Salg Air 90 Billige qRRyFt

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks For 8qBxRznvwF 13 Gutter Størrelse Reebok SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Størrelse For 13 8qBxRznvwF Gutter Sko Reebok