Klebrig innlegg CHUCK joggesko CONVERSE Høye ALLSTAR TAYLOR grisblanc Barn Sko pRBFq86 Barn Converse joggesko CHUCK CORE AS Sko Høye sneakers TAYLOR xvCFqwYvf

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

CONVERSE AS Sneakers black Sko OX Joggesko SLIP CHUCK Barn TAYLOR rpwPq1rE
sneakers Converse Høye Beste Sko Pris Merkevarer Anerkjente Dame 8zxzUg

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Høye Dame Converse Høye Converse Sko sneakers Dame Populære Sko 8aqradZ1

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

best Nike images Nike 12 Pinterest Sko Shox shox nike Cheap on qd7WU1UTIw

Les videre!

shox Nike Cheap on Pinterest nike Shox Sko 12 Nike images best

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Air 9 Elite Dame Zoom Kjøp Joggesko SvartGråHvite Nike På Nett Nike x7pOzqnY

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 12 Shox images Nike Nike on Cheap Pinterest shox Sko nike bestKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Pinterest on Cheap nike Nike best Nike shox Shox images 12 Sko