Klebrig innlegg Nike Mange DAME SKO NIKE NIKE DAME 65 Spar SKOOslo Salg Nike Off CP04xqAqw NIKE SKO DAME NIKE Off Spar SKOOslo DAME 65 Salg Mange Nike Nike qBOHfx

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

NIKE Salg 65 DAME Mange DAME NIKE Off Spar Nike Nike SKO SKOOslo 1ZdAqAw
Salg NIKE DAME Spar 65 Mange Nike SKO Nike Off DAME SKOOslo NIKE StqdxwB

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Mange NIKE DAME Spar Salg DAME Nike SKO NIKE Off Nike 65 SKOOslo dPwqt5x

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike Sko Classic Tennis FOUBwqx 12 Menns p7EqS0wnnT

Les videre!

12 FOUBwqx Sko Menns Classic Tennis Nike

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nike barn Free Sko nike joggesko free 3 Herre Run Billige Lyseblå 1Oqwdvw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Classic 12 Tennis Sko Menns Nike FOUBwqxKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Menns Tennis FOUBwqx Sko 12 Classic Nike