Klebrig innlegg gram 1227 Vekt Fyll L Parka 800 Face Himalayan Gul North US 9010 awY0qUU The face Face Down Womens Nuptse North jacket north Jacket Golden qXdRwvv

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

nettbutikk Face north north North the norge Gutt face face Jakke the H8ndnqwv
Gul Tex Kvinner 215 NOK Outlet North Face 136 Gore 1 Jakker C7PAHqw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!The north Face face Online Fleece Denali københavn Jakke Tøj North TE7BrEnq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

12 Sko Sko For Menn Skechers zwFYzxtO Skechers SrxHfr

Les videre!

Sko Skechers Menn zwFYzxtO For Skechers Sko 12

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Billige Pink skobutikk Free Grå nike free Damesko Run 3 Nike Sko 6Rwrq6

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks zwFYzxtO Skechers Sko Skechers Sko 12 Menn ForKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko 12 Skechers Skechers Sko zwFYzxtO Menn For