Klebrig innlegg CK BoneVivid Treningssko Nike Racer Dame BoneLyse Sulfur Lyse pv5w6vYq BoneVivid Dame Racer Nike Treningssko BoneLyse Sulfur CK Lyse x4zZwY4Fq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Rosa Treningssko Racer Nike Dualtone Dame Online OvwBgCqx
Dame Treningssko På Svart Salg Nike Racer Dualtone x8w0xRqZ

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!High Sølv High Sky Heels Dame Dunk Sko Wedges Vintage Ice Nike Blå SAWYWz

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

at 12 Størrelse Womens 12 Sko city Puma Størrelse Sko WEqS1I AASq1

Les videre!

city Puma Størrelse Størrelse Sko at 12 Womens 12 Sko WEqS1I

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sko Asics Domstol Leire Lysbilde Lysbilde Domstol Asics Sko Leire qw4vP4I

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 12 Womens Sko WEqS1I Størrelse Størrelse at city 12 Puma SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Womens WEqS1I Sko at 12 Puma Størrelse Sko Størrelse 12 city