Klebrig innlegg SvartGrønnLillaSølv Basketsko 16 Retro Air Nett På Herre Jordan Nike q8RYwCw Air Jordan Nike Norge For 1CamoHerre Sko Sale AwvvCqad

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Nike Air Salg Jordan Sko F5zHqmnq 22 q1aU8qw7
Salg Nike Jordan F5zHqmnq Air Sko 22 RqYxgqZ

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Sko Svart Nike Norge 31 Air Grå Rød Dame Basketball Jordan J31 IUfx7U6

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Reebok Gutter 13 Sko For Størrelse 8qBxRznvwF TUTn7w4dEx

Les videre!

Gutter For Sko Størrelse Reebok 8qBxRznvwF 13

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!HviteGrå Grace Reebok Reebok Crossfit Billige Treningssko Dame CwxxR148qn

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Størrelse Sko Reebok 8qBxRznvwF For 13 GutterKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Størrelse Gutter For Reebok Sko 13 8qBxRznvwF