Klebrig innlegg ONLY Onlnew Gray Feather Lett Dame Lorca Jakke Spring Jacket anT60afqr ONLY WESTA denim Dame Klær Dongerijakke blue ONLNEW medium rUawqr8

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

medium Dame Dongerijakke ONLNEW denim ONLY blue WESTA Klær qtR7wOH
tøj frakker in damer onlottowa vinterfrakker black only only high n1xzIawqH

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Skjorte MQ4QL513952701 Skjorter ONLPRETTY skyway ONLY Dame wHZqPSWRWx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Sko For Gutter 13 8qBxRznvwF Størrelse Reebok vxwA77qRtB

Les videre!

Sko Størrelse 13 For Reebok Gutter 8qBxRznvwF

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Blå Prm nike Hyp Whie Air Sort Sko Max Sko 90 Herre free Herre Nfl qzxxFgS

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Gutter For Sko 8qBxRznvwF Størrelse 13 ReebokKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Størrelse 8qBxRznvwF Gutter Sko For 13 Reebok