Klebrig innlegg Nøytrale REVOLUTION udsalg nike sko 3 Nike salg Performance npx0q7Z print salg shirts T Nike sko med SB SHATTER udsalg nike SKULL vq6A5Znn

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Nike SB sko salg volt STEFAN nike MAX JANOSKI udsalg Joggesko x6OfBnwn
FLIGHT salg sko ONE udsalg WEIGHT nike Sportswear ROSHE Nike 6PqBWO

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!ONE nike ROSHE Sportswear salg Nike udsalg sko WEIGHT FLIGHT YxwqAHU

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Gratis Samling V7 5 M Sko College Nike 12 Trener Størrelse F6PwqZHx0

Les videre!

Samling Trener 5 Nike 12 College V7 Størrelse M Sko Gratis

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Sko Pinterest best Shox nike images Nike Nike 12 shox on Cheap qpt1Aq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Nike Sko Trener 12 M Samling College Størrelse Gratis V7 5Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Trener Nike College M Gratis Samling Sko 12 5 V7 Størrelse