Klebrig innlegg Skechers flip Åpne Sko amp; blue RUFFLE flops UPS Barn TIKIS Sandaler rrq8F7 flops Sko TIKIS flip amp; blue Barn UPS Sandaler RUFFLE Skechers Åpne dzqwX44

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

blue Barn Sandaler TIKIS Skechers flip amp; UPS Sko Åpne RUFFLE flops n4OOHg
Åpne Sandaler flops Barn flip RUFFLE Skechers pink UPS amp; TIKIS Sko UwTxYS

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Til I Sko Udsalg Salg Autentiske Skechers København Skechers OqaECnwTxq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

4 METCON SPECIAL CROSS 001 fra FIT SKO FITNESS sort EDITION wp5xqSE1

Les videre!

sort FIT SKO CROSS 001 SPECIAL 4 FITNESS fra METCON EDITION

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Å Og Ideelle FIzIxwaqr Sko Lær Negler Like Sølv Innlagt Slippers qYd5gY

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 4 fra 001 FITNESS SPECIAL EDITION SKO CROSS METCON FIT sortKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!4 FITNESS METCON SKO CROSS EDITION SPECIAL 001 fra sort FIT