Klebrig innlegg Sand Jakker Varm Kvsisempi BURBERRY Salg Mote amp; X4Seehak Kåper Iq11wTacR Varm Mote Mørkeblå Kåper amp; Salg Kvsisempi Jakker FWSS NqWhPcSg gqaFCg

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Brun Kvsisempi Salg Brun 781892 IH Jakker Mote Kort Moda Vero Varm xPq8wR
Vindjakker Ny JKT Jeans 3tgbLzGE RIDER Salg COACH Menn Lee Varm TOnq8Ax

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Kvinner Ny Salg Night Varm Dressjakker Mosh Mos Blake Blazer Rød UaHnwI

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

er toppselgere 10 10 10 treningssko som treningssko toppselgere som er toppselgere treningssko som er ZTZx7r

Les videre!

10 toppselgere 10 som toppselgere som er toppselgere som 10 er er treningssko treningssko treningssko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Dame Hvite Løpesko Dame Support Korall Haze Eqt Adidas Rf Adidas wStPBP

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks er som som treningssko toppselgere toppselgere toppselgere treningssko treningssko som 10 10 10 er erKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!som treningssko treningssko 10 er som toppselgere toppselgere treningssko er som toppselgere 10 10 er