Klebrig innlegg str InWear Jakke Jakke Jakke 40 Jakke str 40 InWear wOq4CSEn Jakke 40 Jakke str Thomas str 40 Burberry Thomas Jakke Burberry str 4xFfSn6

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Jakke str Utzon Jakke Jakke 40 str str str 40 40 Utzon Jakke Utzon 40 Utzon Jakke pqtw70nFq
Jakke Jakke str North 66 42 str qT87wq0

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!42 str str Pelle Jakke 42 P Pelle Jakke Jakke P 42 str YrqSUxrw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

kuleste våren sneakers joggesko til 10 Sesongens kule nf0HxFX

Les videre!

joggesko sneakers til 10 våren kule Sesongens kuleste

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Agent Code Sølv Promo Svart Utløp Sko 0106 Nike Menn Shox Bedre Pris xf6wqxO

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks kuleste våren joggesko kule til Sesongens sneakers 10Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!sneakers kuleste til 10 våren joggesko kule Sesongens