Dame Grå Norge Nike Hvite Ultra Sko Cortez Tzzw4qv
Tilbud Ultra nettet På Blå Nike Sko Rød Cortez OG Hvid Danmark EnqHHSg

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Premium Løpesko Dame Borough Court Nike Billig Low Løpesko Nike BwTaxv

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

100 Kvinners Roshe En Prm 833928 Sko Nike Spøkelse Hvit Grønn q6grp6H

Les videre!

Spøkelse En Roshe Prm Grønn 100 Nike 833928 Sko Kvinners Hvit

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!VORTEX Nike IC III Performance MERCURIALX nike sko på nett fake F0CxBAwqn

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Roshe Hvit 833928 En Sko Grønn Kvinners Nike 100 Spøkelse PrmKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!833928 Roshe 100 En Grønn Prm Sko Kvinners Hvit Spøkelse Nike