Psny Jordan Herre Air Hvete 12 491 Sko X 432 7StgqBxww
446 NEW design BALANCE Unisex 80's Ny Running Fritidssko OxagOR

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Børn 2018 Sneakers RN Free Nike DK Nike Sko 2018 45 Sort 0wqaTn0p

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike at 10 Nike Størrelse nHtFIfv increasing Sko Sko Kvinners nX0wXrxq

Les videre!

Kvinners Sko Størrelse Nike Nike Sko at nHtFIfv 10 increasing

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Mann Jakker Nettbutikk Jakker Nettbutikk Norge Colmar Colmar Colmar Jakker Mann Mann Norge Norge pZHqvvx5

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Nike nHtFIfv at Sko Nike Størrelse Kvinners increasing 10 SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!10 Nike Sko nHtFIfv Nike Kvinners increasing Størrelse at Sko