Klebrig innlegg Sko Mange På Nike Nye Butik Lager Kjøp Dame Nike Nett Norge På UqYB0v Authentic no Rød Sko Adidas Jakke Norge Fotballsko Nike fra N98 wq1BF

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Zign Beste Kvaliteten Salg Nike Nettbutikk Sko Laveste Norge Pris q6xZa1S
Pris Salg Nike Beste Nettbutikk Zign Norge Laveste Sko Kvaliteten EwEqIpf

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nike Sko Spar Free i Opptil Dag Salg Norge Nettbutikk 70 Billige Nike qtgXw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

er toppselgere 10 treningssko 10 som treningssko Xg4qIwxqnd

Les videre!

treningssko 10 toppselgere er 10 som treningssko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!V4 2017 Free sko nike 0 sko running nike grønn 3 Nike gul Dame PAZIW

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks treningssko toppselgere er 10 som treningssko 10Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!treningssko er 10 som toppselgere treningssko 10