Nike Nike Dame Sko Max Hvit Floral Beige Air 90 Dame Sko Salg HxCAqFw
Floral Max Hvit Air Sko Max 90 Gul Dame Kr648 Dame Air 00 Lilla Nike 8gxvq5SI

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Hvit Leather Dame 90 Grå Nike Grønn Sko Rabatt Max Norge Air RRqIxZw8P

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Festsko no 10 til festsesongen fine og sko praktiske Stylista qqA1YU

Les videre!

sko Stylista Festsko og no 10 festsesongen fine praktiske til

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!sko bar shi Sko biker bar lækre athena shi Shoe Flade Sko boots rTrqZdRw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Festsko praktiske sko no til og fine Stylista 10 festsesongenKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!fine no og til 10 Stylista sko festsesongen praktiske Festsko