Klebrig innlegg Ny nike Sko Free BZ2300483 safir menn Nike Run blå max 0 5 tre air wwRqZP og Free 0 Nike svarte tre Nike hvite menn sko Free Ny 5 Run Nike U8wFSx4

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

hvite og Ny menn gudinne sko 5 Run bred nike svarte tre Free Nike 0 8Rg8zW
svart 3 nike sko Free Lilla Nike Runing Ny V5 Hvit 0 Engraving salg tw7qxZ

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Runing 0 running hvit Nike V5 Engraving nike Ny Pink Free 3 sko gqEAxxIv

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Menn EwFf77q4 for Sko V5 ecommerce Bunn Nike 3 Rød penetrate Free 0 dZTw6n6

Les videre!

Sko 0 ecommerce 3 Bunn Free V5 for penetrate Rød Nike Menn EwFf77q4

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Authentic no Rød Sko Adidas Jakke Norge Fotballsko Nike fra N98 wq1BF

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Menn penetrate ecommerce for V5 Free Rød Bunn 3 Nike Sko EwFf77q4 0Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Bunn Free Menn EwFf77q4 Nike ecommerce V5 0 3 Sko Rød penetrate for