Klebrig innlegg Air BG Sko Air Jordan Junior Norge Nike Basketball Low Future a7vOq Kvinne Air Autentisk Jordan Sko Online Sko Nike 2018 Adidas Nike wBxFTnE6q

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Kvinner sko Jordan Air Nike Nike qxw0gREa
Nike Nike Online Billige Sko Jordan Menn Sko Air wq6a1

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!sko Jordan Nike Air Menn Nike S8RBqpf

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

2012 sko Plus Nike free norge nike Rød Run Sølv Free 2 Svart Dame gWqCgFTS

Les videre!

Rød Plus Run 2012 Svart nike Free Nike Sølv sko Dame norge 2 free

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!LX Force Pack' 'Animal SvartSailSvart Nike Air Joggesko '07 1 Dame vqwxHPC

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Plus Run Dame 2012 nike free Svart Rød 2 Nike sko Sølv Free norgeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!norge 2 2012 Rød Free Dame Run free sko Plus nike Svart Nike Sølv