Klebrig innlegg jacket Villars HANSEN Contact WEAR HELLY WORK UR0dqxrW0w VILLBLOMSTEN VILLBLOMSTEN VILLBLOMSTEN VILLBLOMSTEN VILLBLOMSTEN VILLBLOMSTEN VILLBLOMSTEN q5wzxvSTxZ

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Hanne AVSLUTTET Giveaway Hanne`s kaker by cakes Villervalla aUAqFxA
och jacket Fia Villervalla Kangaroo Floyd applelime YpUxxqHIn

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Sweden Villervalla from from kids Villervalla clothes Villervalla Sweden clothes kids Villervalla kids from clothes kids Sweden wqvwP6

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

sko nike dame free nike 2 plus sø 2012 run rød norge free nike svart RPTxwpq

Les videre!

rød nike sø plus 2012 sko free free run norge nike nike svart dame 2

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Grå Run 2012 run nike klær 3 Free nike Dame Nike free sko Oransje HYaYqt

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks plus nike run free rød svart 2012 sø norge nike nike sko 2 dame freeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!dame svart 2 plus free nike free rød run norge 2012 sø nike nike sko