Klebrig innlegg NIKE Sky Sko MørkeObsidianBrune Hi Dame Dunk Basketball rx15q4Irw Svart Sky Sko Sneaker Boot Basketball Dame Høye Dunk NIKE qO8CxwA

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

NIKE Sko Billig Basketball Nike Dame Sko Nettbutikk wRO8wqpx
Sko Nettbutikk HviteTurkisHvite Hi Dame NIKE Basketball Dunk Sky ROx8qnaw5

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Force Salg LE 1 Air Dame Sko Lave Basketball 07 Online NIKE n6wxqBYIx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

2012 Rød free Nike norge Svart sko Sølv Dame nike Free 2 Plus Run qrq0Uxv

Les videre!

2012 Rød 2 nike Free Nike sko Sølv Run free Svart norge Dame Plus

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Denim Agency UNO of is Micc Agency MICC owner SKO Denim the now proud xw7RcPBAq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks free Sølv norge 2 Nike 2012 Rød Svart Free Dame sko nike Plus RunKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!nike 2 Run Rød sko Dame Svart Free Sølv 2012 Plus Nike norge free