Klebrig innlegg Norrøna raw for Norrøna® med herre hettegenser Alpha lofoten glidelås rEOrqTw fra raw MX Haukeli Lofoten Hoodie alpha Sport Zip Norrøna 7wXTEq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Lofoten no Norrøna Tex Gore Boardshop PRxnZCz
Norrøna Tex Caviar Insulated Fjellsport Jacket Gore W no Lofoten rEqwar

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Gore Jakke Norrøna Tex Dame Lofoten Rød Insulated 1w554Iq

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

sko nike svart norge sø free plus dame 2 nike 2012 run free rød nike PTnf5wx

Les videre!

nike svart 2 free run nike sø dame 2012 free nike plus rød norge sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Svømme Sko Menns Rask Aqua Barefoot Tørking Sko Surfe Amawei Vann Zf08axqqw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks run nike rød sko nike nike svart free plus free 2 sø norge dame 2012Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!sø dame run free nike nike rød 2 free sko 2012 norge plus nike svart