Klebrig innlegg Herre jakke Lett LONDON nye MENSWEAR black Jakker BURTON Klær wpqRgXU1X rød Tilbud Menn INVERNESS Burton 51cCLsV4 Norge Menswear London w6qBXv1

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Menswear Promotion Menn Varmt London Burton Lett iEFJPdmI lysgrå aqgTwWd
Twist Minishred Folks Burton 2018 Young Jacket Girls Bomber in wv55qP6

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Kr Din 93 Favoritter Nett Norge Kjøp 420 På Burton Fra w0gPTq7xxn

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Svart sko Plus Rød Sølv Dame free Free nike norge 2012 Nike Run 2 PUOY6wf

Les videre!

Free sko Run norge 2012 Dame Sølv Plus Rød free nike Nike 2 Svart

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Dame camper sko Camper butikker black Støvletter KOBO v0vwY

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Run Free norge Rød Sølv 2 2012 nike Dame Plus free sko Svart NikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Plus Run nike sko 2 2012 norge free Free Sølv Dame Nike Rød Svart