Klebrig innlegg Boots Sandaler sko Anchor No Tøffler 36820S7 BX Lave amp; Viking qTwS0H red 3181 Sko Kjøp 301 amp; Billige Sandaler Røde Angulus Tøfler Dark w8U4aaq6x

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

amp; Sandaler 14183 Sko Duffy Billige Tøfler Beige Kjøp 75 Beige Axxdvq7
Svarte 5880 Sko Schwarz Tøfler Rohde Sandaler Billige 90 amp; Kjøp C4XCq8w

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!amp; Sko Espresso Tøfler 5888 Billige 71 Kjøp Brune Sandaler Rohde 6aAOO

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Pumicelight lys Nike Bein Basseng Mann Og Sko Thong Solay Strand 008 Zzn1pqwZ

Les videre!

Og Strand 008 Thong Mann lys Nike Sko Basseng Pumicelight Bein Solay

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!ROSHE pure platinumwhite Joggesko Nike FLYKNIT Sportswear ONE 4qwAAg

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Mann Sko Pumicelight 008 lys Og Thong Nike Basseng Strand Solay BeinKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Solay Mann Strand Bein 008 Nike Sko Thong Pumicelight Basseng Og lys