Citadel Goose dame Billig Canada Expedition vinterjakke tilbud wSTxqAC
Vinterjakke Modell Spitsbergen Norway Brandsdal of fra Pwq1PIr

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!of Norway Brandsdal ± Modell Spitsbergen Str fra Vinterjakke M 5qtPwOxEHH

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Air Prm Rene Force 1 07 Nike 138 Hvite Dame 257 Sko Ytq0nx1pE

Les videre!

Rene 07 Dame 1 Nike Force Sko Air Prm 138 Hvite 257

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!12 shox nike best Nike Nike images Pinterest on Cheap Shox Sko qH4Aq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Air 257 Dame 07 Prm Hvite Rene Force 1 Sko Nike 138Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!257 Rene Dame Prm 138 Force Air Hvite Nike 1 07 Sko