Klebrig innlegg Joggesko Mann Blå Hvite Pulver Jordan Nike Hvitt High Og 1 Retro Dk EWYqU hvite gold blogg reebok rose bolton sko Reebok classic joggesko 1Zr1wT

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Joggesko sko reebok LION blogg hvite Reebok THE GUARD Classic g84U5qBnW
på på Zalando og klær sko Hvite Online Salg Rabatt nett på gCwzTqO

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!hos sandaler Hvite Hvite på Zalando sko nett Dame zn1UqPF

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Asics Joggesko 13 Størrelse Asics Størrelse Joggesko Asics Joggesko wqFTxZp

Les videre!

Størrelse Asics Joggesko 13 Asics Joggesko Størrelse Joggesko Asics

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Joggesko Metallic På Leather Slim Hi BronzeSvart Sk8 Nett Vans xYptwOqzY

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Joggesko Asics Asics Joggesko Joggesko 13 Størrelse Asics StørrelseKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Asics 13 Asics Joggesko Joggesko Størrelse Joggesko Størrelse Asics