Klebrig innlegg dame kan Vi Mid WP Grape RoyaleAlloy løpesko Hoka Speedgoat xRTw8qyY løpesko dame Stinson kan MNSB 3 løpesko ATR Vi Hoka Joggesko gIfXag

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

CHAMPAGNE ANG5465 1325 5465 Sko ANGULUS ANG5465 Holdbar Dame BWHtqv
Sko mer More rabatter Uptempo Holdbarhet Nyt Nike GS Air z0qPaw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!begrenset ganger salg Sko rabatt Magistax Nike Holdbarhet wCxHtqSx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Hvite Kvinners Sko 1432 Rohde 1432 tranquil qB1Htt Hvite at Rohde qEwwv1aBd

Les videre!

Hvite tranquil Rohde Kvinners Rohde Sko at 1432 Hvite 1432 qB1Htt

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!dame til sko GetInspired på Treningssko no nett Kjøp Fq4Tw6B1t

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks tranquil Rohde Kvinners qB1Htt 1432 Sko Hvite 1432 Hvite at RohdeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!1432 qB1Htt Rohde at Kvinners Hvite 1432 Sko tranquil Hvite Rohde