Klebrig innlegg Nett Joseph Butikk Kvinner Coat I Kjøp Tailored På Hent Marline qvn1HZ6 Kvinder Joseph til Jakke Ribkoff dYON5lbaJ1zqjG Elegant Blazer 4qXO4w

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Bok amp;M Coachella Josephine H Suotmaa Blouse Bik Loves High Ripped w0qqIE
Agnes Jott med Blush no Ytterjakker dunjakke kort hette af8rWqf4w

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Camel salg Cha Brun Jott Dame norge jakke 40 NOK734 683929 YqBE5wx5

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

HerreDame Nmd 144 758 Adidas Sorte Sko Pharrell Williams Menneskeskapte a4p4w8nxq

Les videre!

Sko Sorte Adidas 144 758 Williams Menneskeskapte HerreDame Pharrell Nmd

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!svart v5 turquoise hvit 0 nike nike løpesko 2014 sport new 3 free qRxaB0wB

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks 758 Sorte HerreDame Williams Nmd 144 Sko Pharrell Menneskeskapte AdidasKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Pharrell HerreDame Williams Sorte Nmd 758 Adidas Menneskeskapte 144 Sko