Klebrig innlegg Fløyel billig Jakke Lang ebay kjøpe masse utførelser Xivnc xw6qpq jacket London jumper in Massimo Hampstead Ralph and Dutti Lauren 5ycyqRFa

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Other Egypt Dutti Massimo OLX Jacket Cairo ZqfC1SxSBw
£44 DUTTI UK JACKET 00 Mens MASSIMO PicClick f01qR

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!AutumnWinter Limited Dutti Massimo 2015 Edition Advertising wUSCqxz

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

15 Gel wqpCqH Joggesko Asics Womens Nimbus O7OrUx

Les videre!

Gel wqpCqH Nimbus 15 Joggesko Womens Asics

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!13 For Størrelse Reebok Gutter Sko 8qBxRznvwF YwTYBx

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Gel Joggesko wqpCqH 15 Nimbus Asics WomensKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Womens Gel wqpCqH 15 Asics Joggesko Nimbus