Klebrig innlegg Slippers Loafers weißargento in gabor Lave Dame sko slip Gabor WHnan48t gabor slip Lave sko Dame Gabor Loafers Slippers weißargento in AAx7UZr

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

sort gabor Lave weiß sneakers Joggesko Dame Gabor Sneakers ZZxHSP
wide C11 joggesko GA111S03V høye fit salg dame elephant Gabor Ond81qBwxO

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Tex tilbud no G Gaerne bikester Gode hos Herre Svart Mid sko Gore ntgUxxw7q8

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Rene Sko Prm Hvite 138 Air Dame Nike 07 257 Force 1 qF00wOYzx

Les videre!

138 1 257 Air Sko Dame Hvite 07 Rene Force Nike Prm

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nettbutikken ASCOT Offisielle Viking II blackbrown Gummistøvler waxaYqRI0

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Force Rene Dame 07 1 257 Air Prm 138 Hvite Sko NikeKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Nike Prm 138 Air Force Rene 257 07 Dame 1 Hvite Sko