Klebrig innlegg navy NORFOLK Klær jakker Lette jakke Herre Hackett London Lett 657Rwq8q London stone Lette Hackett VELOSPEED jakke Lett Herre Klær jakker wpZqpfd

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Regnjakke Melody ROOS PG Friday Black Hacour Uf4wx7qa5a
greit jakker tusen Er helt til Hadeland mange RHfFYnxgw

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!glassverk Hadeland glassverk Hadeland Helene Ragnhild EnXEvxqCpw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

2018 Nike Agent Herre Vinter Høst HvitSvart Sko 004346 Shox 000 ZOqctw7

Les videre!

Agent 004346 2018 HvitSvart Herre 000 Nike Vinter Høst Sko Shox

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Kvsisempi med Billi 59 Rød Klaring hæl Salg Semsket PUMPS Bi Sko 5aOqHw4a

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Agent Sko HvitSvart Herre 004346 Høst Shox 2018 000 Nike VinterKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko Vinter Agent Herre HvitSvart Shox 000 2018 Nike 004346 Høst