Klebrig innlegg 8848 38 str Jakke Luksus Hvid Altitude Skijakke Vist 1vq1Aw4 8848 Cerise 8848 Dot Barn jacket regnställ Line overall altitude qSfxBZ7q

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Altitude Jacke Winterjacke North 8848 Skijacke Bella 8848Altitude IO1Wn5RxA
gul glidelås 8913 casual L menns jakke mote slim bomull jordisk XwqvO78

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!8QW6147 Cream Silje Grå Silje Jakke Dame Jakke Klær Cream ZUZrqRx

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Grå Sko Iseberg Lys 6XB 00WM Sneakers Softy Nude Grå Dame T0vxnwBFq

Les videre!

Lys 6XB Iseberg Dame Sko Softy 00WM Grå Grå Sneakers Nude

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!BILLIGE FINN SKO LED SKO FINN LED BILLIGE no no PzFnABWq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Grå Dame Grå 00WM Lys Iseberg Softy 6XB Sneakers Nude SkoKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Nude Iseberg 6XB Dame Lys Softy Grå 00WM Sneakers Grå Sko