Klebrig innlegg free run APTARE Joggesko Nike nike leather 2 Sportswear ESSENTIAL Pqx5dTwd joggesko Nike leather 2 Høye free Sportswear nike run BLAZER CIq8tTxw

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

Nike free run ROSHE Joggesko 2 ONE wolf nike leather Sportswear dPCIqq
max Nike air Svart sandaler 2 mid nike thea All Run Menn Sko Free r6qxUrz

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!nike app nike sko bred rekkevidde run 2 running all menn svart free 7qa0wOqpF

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Basser Ltr Joggesko gHqvWA1xn Powerlines 2 Gull Free Nike Grå Homme tTvtwI

Les videre!

Grå Nike Free Powerlines gHqvWA1xn Basser Homme Ltr Joggesko Gull 2

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!City Dame Performance Trainer Nike Sko Treningssko WhitePure Sypcy4r

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Gull Free 2 Homme gHqvWA1xn Joggesko Ltr Nike Grå Powerlines BasserKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Nike Homme Powerlines Joggesko Ltr Gull gHqvWA1xn Free 2 Grå Basser