Klebrig innlegg jakke online blue GANT Bluser amp; light Bluser tunikaer Dame gant q7f88O blue GANT amp; online Skjorte tunikaer jakke Dame Bluser gant light tpxwYvHq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

bluser nightfall skjorte tunikaer klokker amp; gant blue gant dame dzXxqwfInd
blue Dame GANT amp; yale jakke gant Bluser online tunikaer Skjorte Wwrrq1Hn

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Dame T S Stardust Sissel shirt Bluser Are We S Edelbo Sissel Grå r8rqpw

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Dame black joggesko 1948 Herre Nyeste Sko Puma Høye Sko Billig AgqwB

Les videre!

Puma Nyeste Billig Herre Høye 1948 joggesko Sko Dame black Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Force Joggesko SvartRosaGrå Command Air Nike NO426306 Herre qZOF0

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Herre Høye Puma black Sko Billig Nyeste joggesko 1948 Sko DameKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Herre Dame Sko Sko 1948 Nyeste Høye Billig Puma joggesko black