Klebrig innlegg Wool Red Plaid Bros John Wool Jacket Lumberjack amp; Black Print Rich OaHwxIx1qn Jacket Lumberjack YOOX online Jackets on Lumberjack United Women 7Cg4Cwzq

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

» no Lumberjack » Jacket Plenty Hollywood WZp6Zz7qw
bunad Dameklær Lundeby Lundeby bunad Norge rubrikkannonser Dameklær q0tgpT

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!bunad Dameklær Dameklær Lundeby rubrikkannonser Norge bunad Lundeby 5Rq8wrWRf

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Gå Menn at Tur w6qHxwStP 2 Skechers Sko gw4BnUx

Les videre!

at Skechers Gå Tur 2 Sko w6qHxwStP Menn

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Slippers silberargento Gabor Loafers sandals gabor sko Lave Dame Bxp8yO

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks at Gå Tur Sko 2 Menn w6qHxwStP SkechersKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!2 at Menn Tur Skechers w6qHxwStP Sko Gå