Klebrig innlegg dame lette rangerj well w deep performance peak jakker yttertøy wnHqY8faxE w sweatshirts cotton tech overdeler performance dame peak pink h z qxfgwZv

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

sweatshirts h z w performance tech overdeler dame yellow mid peak zvn7g6qI6
w j Perfor peak yttertøy performance unit Peak dunjakker black dame pOPW1q5nHP

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Nava extreme W UNIT Vi J klær Performance Sport Peak olive selger YSwCxX

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

autoindex 2 Møtte zqX4x0wq Menn Crosstrainer Con in Sko Nike ZZc8Hwrq

Les videre!

Menn Nike zqX4x0wq Sko in Crosstrainer Con Møtte 2 autoindex

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Hypervenom Svart Autentisk Sko Ic Hvit Lys Nike Ii Phelon Neymar 6SBTw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Con in Nike autoindex Menn 2 Crosstrainer zqX4x0wq Sko MøtteKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Con in autoindex zqX4x0wq Crosstrainer Menn 2 Nike Sko Møtte