Joggesko Salg Herre Norge Balance Ml574 Billig Black New PwBqE0xIn
MarineblåSølv Retro Sport ML574 Herre Treningssko New Balance tYwOEqxPn

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Balance Herre ML574UWB blackgrey Lave Sko Sneakers Joggesko New 7xgawqg

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike Rød Free Sko Svart Vest Salg 0 Agder 4 1a1e Rose For 2013 V2 twpAvqnWR

Les videre!

Vest Sko Nike Agder Rose For 4 0 Rød Salg Svart 2013 Free V2 1a1e

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!COMMAND Joggesko whitemetallic Sportswear Nike silver MAX AIR 0qwtvZv

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Agder Rose 0 4 Rød 1a1e Free Salg V2 2013 Vest Nike For Sko SvartKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!V2 Sko 2013 Vest 1a1e Nike Svart Agder 0 Free 4 For Rose Rød Salg