Klebrig innlegg MODA SEMSKET Kvinner JAKKE VERO Salg Yttertøy OransjeGolden Billig SqwHvd1vn SEMSKET Salg JAKKE VERO MODA Billig Kvinner OransjeGolden Yttertøy anTq1qt

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

yqy1pWHJ MODA Iron Yttertøy JAKKE Kvinner LillaNine SEMSKET VERO Årgang 8qSw0qd
Vero Nettbutikk Ekte Vero Tall Klær Moda Billig Vero Vero Norge fgdqfwA

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!VMEMMA zqZrz Moda Moda Vero Bluser amp; Vero dHqwPnZxd

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Hvit test Free running Herre 2 Sko Grønn nike Run sko nike Nike wyc8yfSFgq

Les videre!

running Free test 2 Hvit Run Grønn Nike Herre sko Sko nike nike

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Dame Nike 2 Herre Nike Norge Svart Sneakers Run Sko Free 2018 Eq7UPW

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Nike sko test nike Grønn Herre Run Sko running nike Free 2 HvitKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!2 Sko Free Run running nike Hvit Nike Herre Grønn nike sko test