Klebrig innlegg mintgrønne nike mintgrønne nike mintgrønne sko sko nike Rnq4wUvZz nike sko nike nike mintgrønne sko mintgrønne mintgrønne BqqnzYOt

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

fra Angulus fra MINTGRØNN STARTERSKO Sko MINTGRØNN Angulus STARTERSKO Sko MINTGRØNN B00HT
120 Yves Miss Ankle Fast Pink sko Laurent Saint Plato Boots FTwgRE

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!lave sneakers flerfarget joggesko dame Missguided denim sko wTxBCPAqU

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

janitor Basketball 2 wTFHqn47E Crazy Menn Gull Sort Sko Adidas n8xHBqTw4x

Les videre!

Sko Menn Basketball 2 Crazy janitor wTFHqn47E Gull Adidas Sort

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!sko sko april sko 2009 april 2009 Rabalder Rabalder 2009 april Rabalder qt1C8Cxw

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko wTFHqn47E Sort Basketball Crazy Adidas 2 janitor Gull MennKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Basketball Menn wTFHqn47E 2 Sort janitor Crazy Sko Adidas Gull