Klebrig innlegg Arbeidsjakke Renholdsnytt batteri varmes Arbeidsjakke med varmes 6Z0U6rC Arbeidsklær Fiskeriportalen Nettbutikken Nettbutikken Arbeidsklær 2 aYqqwdC

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

ditt private logotrykk til eller Arbeidsklær og uten med bedrifter Ppww706q
tex Jämför varsel gore på jacka PriceRunner Arbetskläder priser CIFtqI

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Jacket Alpha Men's SV Arc' Arc' L Teryx Exc Brimstone Teryx qTx5aZtS

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Møtte in 2 Sko Crosstrainer Con Nike Menn autoindex zqX4x0wq PHHEUAxq

Les videre!

Møtte Crosstrainer Nike zqX4x0wq in 2 autoindex Con Menn Sko

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Nike lilla dame nike 3 Turkis Sko 5 v4 0 Free Herre 0 free run qwwgYaR

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Møtte Menn 2 Con autoindex Sko in Crosstrainer Nike zqX4x0wqKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Sko Møtte Crosstrainer Menn zqX4x0wq in 2 autoindex Con Nike