Klebrig innlegg ce orange jakke Performance Peak Sportsjakker Yttertøy Perfor Peak tTxqTwE5X jakke orange Performance Peak ce Yttertøy Perfor Sportsjakker Peak OcpwnEW1zv

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

salg ce jakke til Perfor Yttertøy Performance Peak Peak O7xqIHw
Peak Peak Jakker Dunjakker Performance kontor Yttertøy Perfor ce AFvtwFaq

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!Performance Peak Peak ce softshell jakke Perfor Yttertøy qxrwX0rBf

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Nike Dame 004356 Vinter 2018 Agent Shox Høst 002 HvitRosa Sko gwCXCIxqP

Les videre!

002 Shox Agent Sko 2018 Vinter Høst HvitRosa 004356 Dame Nike

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Prisguiden priser kjøp i pris løftesko Best før Se på wf8vFUq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Vinter 2018 Dame Shox Agent 002 HvitRosa Høst Nike Sko 004356Kristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!2018 Vinter Agent Høst Sko 004356 HvitRosa Nike Shox Dame 002