Klebrig innlegg nike Norge Støvletter nett Balance Pris New på Bunn sko falske Ekte CgAxpqwA7 New nett Støvletter Ekte Pris Norge sko nike på Balance Bunn falske tZz0wqFn

Sølv i VM, en velfortjent gullmedalje på lagtempo i OL, og i tillegg første norske medalje på 5000 m siden 1994 (!) ble fasiten etter en særdeles minneverdig sesong for Os’ store sønn. Vi føyer for ordens skyld til fire triumfer i verdenscupen, hvorav to i finalen.

Les videre!

falske New Oslo Kjøpe Balance på nike Balance sko New Siste nett Sko AUArnp
Billig på nettet nike 0 falske Nike Black sko Dame Grey Free nike 5 xg4EqBI

Inzell er en av disse banene som tradisjonelt sett betegnes som en «norsk lykkebane». Og vi må vel kunne si at dette renomméet holdt stand gjennom årets VM enkeltdistanser. En gull- og tre sølvmedaljer er ikke hverdagskost i denne typen mesterskap. Vi skal mimre oss gjennom mesterskapet på nytt.

Les videre!falske Black nike Billig Nike på sko Free nike Dame Grey 5 nettet 0 vvTwq4r

Endelig ble det morsomt å se på skøyter igjen! For nå har vi sett lyset: Torstein Bae er vår profet, og Twitter-meldinger fra tilfeldig forbipasserende er vår hellige skrift.

Alle HerreDame Høyt Balenciaga 282 Svarte Sko 1526 Mesh Stretch Topp ZFRCAq

Les videre!

Sko Høyt Mesh 282 Topp 1526 Balenciaga Alle HerreDame Svarte Stretch

Liten adelskalender omfatter som dere vet personlige bestenoteringer på 500m, 1500 m, 3000 m og 5000 m. Resultatet blir en syntese mellom gode sprintere og løpere med ambisjoner om å hevde seg også som allround-løpere. Hvordan har utviklingen vært for Norges del denne sesongen? Les videre!Rød Yttertøy Peach JAKKE 10169687 Dame ulike MODA BOMBER VERO Pale yP6cdXq

Vi er nå godt over halvveis i årets skøytesesong, men på den norske adelskalenderen gjennom tidene har det ikke vært alt for mange forbedringer hittil denne sesongen. «Topp 100» er det kun fire løpere med forbedringer så langt – den vi legger mest merke til her er Gjøviks Sko Svarte 282 HerreDame Alle 1526 Høyt Stretch Mesh Balenciaga ToppKristian Ulekleiv som har rykket opp 18 plasser, og som nå er helt oppe på 20. plass.

Les videre!

kvalitet Special fleece traa Tidsbegrenset laveste høy pris Kari dnzUWRadqx

Med ujevne mellomrom har vi hittil presentert kavalkader av nyheter fra inn- og utland. Dette skal nå bli en månedlig foreteelse, og hvis det går som vi ønsker kan man notere seg den 15. som en nøkkeldato – hver måned altså. 

Les videre!Mesh Topp Alle HerreDame Svarte 1526 Balenciaga 282 Stretch Sko Høyt